AirFloss

849 kn

Nema na zalihi

SKU: HX8211/02 Kategorija: Upute za uporabu: upute za uporabu - AirFloss

                                           IDEALNA ZAMJENA ZA ZUBNI KONAC

Za one koji ne čiste i žele izbjeći redovito čišćenje zuba koncem, AirFloss  predstavlja najjednostavniji način za učinkovito čišćenje područja između zuba. Koristi se s običnom vodom ili vodicom za ispiranje usta.

ZNAČAJKE

 • Uklanja do 99,9 % naslaga na područjima primjene
 • Nježno mlazom uklanjajući naslage koje ste propustili četkanjem, Sonicare AirFloss tvrtke Philips pomaže u sprječavanju karijesa u prostoru između zuba.
 • Nova Airfloss mlaznica iznimnih karakteristika pojačava učinak tehnologije mlaza zraka i mikro kapi, što je čini učinkovitijom i efikasnijom nego ikada prije.

   

 

Traje svega 60 sekundi: Usmjerite, pritisnite i očistite!

Traje svega 60 sekundi: Usmjerite, pritisnite i očistite!

 • Uz AirFloss , za čišćenje čitave usne šupljine bit će vam potrebno svega 60 sekundi dnevno.  Svakim pritiskom na gumb aktivirate po jedan izbačaj vode ili tekućine za ispiranje u kombinaciji sa zrakom.

  Za cjelodnevnu svježinu i čistoću usne šupljine

   

  Spremnik na dršci napunite vodicom za ispiranje usta ili vodom, a zatim usmjerite i pritisnite. Koristite u kombinaciji s vodicom za ispiranje usta za osjećaj svježine i antimikrobno djelovanje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

AirFloss drška- 1 komad; tanak ergonomski dizajn

Usisna Četka             – 1 komad; jednostavno se postavlja i odvaja

Punjač                         – 1 komad

Baterija                       – Punjiva litij-ionska, LED indikatori pokazuju razinu napunjenosti, baterija traje 2 tjedna